Arkisto

Movet kansainvälistyy

1.10.2021 tapahtuneen yrityskaupan myötä Movet on osa maailmanlaajuista IDEXX Laboratories -konsernia. Movet lupaa pitää jatkossakin asiakkaat tyytyväisinä ja kehittää palvelukonseptia entisestään.

Oppia maailmalta

– Muutoksen myötä meillä on nyt huikeat mahdollisuudet oppia lisää diagnostiikasta, hyödyntää yhä monipuolisemmin tekniikkaa ja päästä näkemään kuinka asiat tehdään muualla maailmassa, kertoo Movetin operatiivinen johtaja Ann-Marie Määttä. 

Asiakaspalveluun panostus kannattaa 

Movet on tunnettu kattavasta asiakaspalvelustaan ja asiakkaat ovat Movetin toiminnan keskiössä edelleen. 

– Uskon että erinomainen asiakaskokemus ja palvelukonsepti ovat asioita, jotka kiinnostavat ja joista muut voivat oppia meiltä, Määttä sanoo iloisena.

Asiakkaille Movetin toiminta jatkuu kuten ennenkin. 

– Uuden omistajan kanssa käynnissä on molemminpuolinen tutustumisvaihe, jonka myötä varmasti joitakin muutoksia tulee. Uskomme vahvasti, että toimintamme kehittyy entisestään.

– IDEXXin tarkoituksena on tällä sijoituksella jatkaa Movetin erinomaisen toiminnan kehittämistä Suomessa, ja ihailemme sitä, mitä tähän mennessä on saavutettu, kertoo IDEXXin Pohjois-Euroopan laboratorioiden johtaja David Fox.  

Aktiivista kasvua

Movet perustettiin 2008 ja 13 toimintavuotensa aikana sen toiminta on kasvanut pienestä yhden huoneen laboratoriosta laadukkaaksi yli 3,5 miljoonan liikevaihtoa pyörittäväksi palvelulaboratorioksi. Movet työllistää lähes 30 työntekijää ja se on alusta lähtien sijainnut Kuopiossa.

– Movet on aina hakenut kasvua ja kehittänyt aktiivisesti toimintaansa. Kansainvälistyminen oli yrityksen visiona ja nyt se toteutui.

– Tästä on hyvä jatkaa hyvillä mielin eteenpäin, Ann-Marie Määttä toteaa hymyillen.

Päivitetty: 14.10.2021