Yhteys­tiedot

Nata Haukijärvi

Asiakastuki
Puh. 040 571 1859
nata.haukijarvi[at]movet.fi

Työni keskiössä ovat Movetin ihanat asiakkaat. Asiakkuuksien lisäksi vastuulleni kuuluvat laskutukseen liittyvät asiat ja tarpeen vaatiessa työskentelen edelleen myös kiireapuna labran puolella.

Olen työskennellyt Movetilla marraskuusta 2011 lähtien, jolloin tulin mukaan toimintaan laboratorioalan koulutukseen liittyneen harjoittelun kautta. Valmistuttuani työskentelin useamman vuoden labrassa pääasiassa kliinisen kemian, immunokemian ja hematologian laiteanalytiikan parissa, kunnes työnkuvani muovautui nykyiselleen.

Vapaa-aikani kuluu maaseudun rauhassa kaikenkarvaisten eläinystävieni seurassa. Viihdyn luonnossa ja syksyisin kuljeskelen lintumetsällä lyhytkarvaisten saksanseisojien Ruutin ja Aikun kanssa. Seisojaharrastuksen lisäksi kotona päiviäni ilahduttavat seniori-ikäinen kultainennoutaja Vilma sekä pihapiiriä asuttavat hevoset ja lampaat.

  • Suomalaista palvelua

  • Sieltä saat tuoreinta tietoa ja uusimmat kuulumisemme.

    Liity joukkoomme

  • Asiakkaamme kertovat:

    "Erinomaisesti hoidettu kokonaisuudessaan, arvosana 10+. Hyvää ja ajantasaista yhteydenpitoa. Ystävällistä ja ammattitaitoista neuvontaa puhelimitse koskien näytteenottoa. Kiitokset :)"