Yhteys­tiedot

Marja Kärkkäinen

Laatupäällikkö, FM (Biokemia)
marja.karkkainen[at]movet.fi

Opiskelujen ja työkokemusten myötä innostuin erityisesti kliinisestä mikrobiologiasta ja immunologiasta, mutta laboratorioanalytiikka ja sen hallinta kokonaisuudessaan on ehtymätön oppimisympäristö. Aloitin Movetilla tammikuussa 2016 ja vastaan toimintamme laadusta, toimintaohjeiden laatimisesta, menetelmien validointi/verifiointitoimenpiteistä ja laatutyön kehittämisestä. Lisäksi vastaan kansallisen Salmonellavalvontaohjelman mukaisista tutkimuksista.

Vapaa-ajalla viihdyn puutarhahommissa ja metsänhoidollisissa töissä, sekä kerään pakkasen täyteen luonnon antimia. Mukana kaikissa hommissa on rakas kääpiömäyräkoiramme Alma. Säännölliset juoksu- ja pyörälenkit tuovat puhtia arkeen ja ravejakin tulee seurattua.

  • Suomalaista palvelua

  • Sieltä saat tuoreinta tietoa ja uusimmat kuulumisemme.

    Liity joukkoomme

  • Asiakkaamme kertovat:

    "Tein ensimmäisen Movet-tilauksen, lähetteen ja näytteenoton, ja kaikki toimi melko sujuvasti. Posti kulki kerrankin nopeasti ja tulokset olivat valmiit jo seuraavana päivänä, mikä oli todella hieno juttu sekä näin hoitavan eläinlääkärin että potilaan omistajan kannalta. Kiitos kovasti!"