Jaana Siponen

Jaana Siponen

Laboratoriotyöntekijä, laborantti
jaana.siponen[at]movet.fi

Aloitin Movetilla vuonna 2016. Alusta asti olen saanut työskennellä monipuolisesti eri tutkimusten parissa. Työtehtäviini ovat kuuluneet esimerkiksi PCR-, ELISA- sekä ulostenäytetutkimukset. Uusien tuulien myötä olen päässyt mukaan kliinisen kemian, hematologian ja immunokemian maailmaan sekä lisäksi jatkossa minut tapaa entistä enemmän myös asiakaspalvelussa, esim. puhelimessa ja sähköpostikeskusteluissa, sekä myös laskutukseen liittyvissä asioissa.

Laboranttina olen puuhastellut jo vuodesta 2008 asti ja aikaisempi kokemukseni koostuu lähinnä geeniterapiapuolen solu- ja viruslaboratoriotöistä.

Kotona minulla on kaksi ihanaa siperiankissapoikaa ja vapaa-aikanani viihdyn parhaiten luonnon keskellä patikoiden ja retkeillen.

  • Palveleva laboratorio

  • Sieltä saat tuoreinta tietoa ja uusimmat kuulumisemme.

    Liity joukkoomme

  • Asiakkaamme kertovat:

    "Aivan mielettömän hyvä asiakaspalvelu... en olisi ikinä selvinnyt tästä itse, ilman sen ihanan ihmisen apua joka teki siellä päässä minulle kaiken alusta loppuun asti. Tulokset tuli juuri niin kun luvattiin ja niin selvästi että minäkin ymmärsin. Tulen käyttämään teidän palveluja jatkossakin ja suosittelen teitä myös muille. Kiitos teille todella paljon!"