Yhteys­tiedot

Ann-Marie Määttä

Toimitusjohtaja, FT (Molekulaarinen lääketiede)
Puh. 045 893 9700
ann-marie.maatta[at]movet.fi

Aikaisemmassa työssäni kansainvälisen lääkeyrityksen tutkimusjohtajana kerrytin kokemusta virologian, syöpäbiologian ja DNA-tekniikoiden saralta. Kansainvälisiä julkaisujakin ehti kertyä parikymmentä. Movetin menestystarinan ensimmäiset kappaleet herättivät kiinnostukseni yritystä kohtaan, ja lähdinkin Movetin matkaan osakkaaksi sekä DNA-diagnostiikkaa kehittämään vuonna 2010.

Toimitusjohtajan vastuita olen kantanut harteillani viimeiset 7 vuotta. On ihana herätä joka aamu ja lähteä töihin, kun tietää että tänään taas autetaan dynaamisella porukalla monen montaa karvakuonoa. Vapaa-aikani kuluu 15 ja 17-vuotiaiden lasteni harrastuksiin kuljettamisessa, kuntosalilla sekä rakkaan kissaharrastukseni parissa. Kissaharrastus pitää sisällään Maine Coonien kasvatusta, näyttelyharrastusta sekä tällä hetkellä myös asiantuntijana työskentelyä Suomen Kissaliiton terveys- ja koulutustoimikunnassa. Jos siis soitat ja kysyt kissojen siitos- tai väritesteistä, todennäköisimmin puhelin ohjautuu nopeasti juurikin minulle.

 • Helppoutta elämääsi

  Rekisteröitymällä asiakkaaksemme pääset käyttämään palveluitamme helposti ja nopeasti sähköisesti, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
  Rekisteröityminen on täysin ilmaista.

  Rekisteröidy palveluumme

 • Elintärkeitä vastauksia

 • Vieraile T-paitakaupassa

  Sieltä löydät huippusuositut eläinpaitamme.

  Siirry kauppaan