Yhteys­tiedot

Ann-Marie Määttä

Toimitusjohtaja, FT (Molekylaarinen lääketiede)
Puh. 045 893 9700
ann-marie.maatta[at]movet.fi

Aikaisemmassa työssäni kansainvälisen lääkeyrityksen tutkimusjohtajana kerrytin kokemusta virologian, syöpäbiologian ja DNA-tekniikoiden saralta. Kansainvälisiä julkaisujakin ehti kertyä parikymmentä. Movetin menestystarinan ensimmäiset kappaleet herättivät kiinnostukseni yritystä kohtaan, ja lähdinkin Movetin matkaan osakkaaksi sekä DNA-diagnostiikkaa kehittämään vuonna 2010.

Toimitusjohtajan vastuita olen kantanut harteillani viimeiset 7 vuotta. On ihana herätä joka aamu ja lähteä töihin, kun tietää että tänään taas autetaan dynaamisella porukalla monen montaa karvakuonoa. Vapaa-aikani kuluu 15 ja 17-vuotiaiden lasteni harrastuksiin kuljettamisessa, kuntosalilla sekä rakkaan kissaharrastukseni parissa. Kissaharrastus pitää sisällään Maine Coonien kasvatusta, näyttelyharrastusta sekä tällä hetkellä myös asiantuntijana työskentelyä Suomen Kissaliiton terveys- ja koulutustoimikunnassa. Jos siis soitat ja kysyt kissojen siitos- tai väritesteistä, todennäköisimmin puhelin ohjautuu nopeasti juurikin minulle.

  • Suomalaista palvelua

  • Sieltä saat tuoreinta tietoa ja uusimmat kuulumisemme.

    Liity joukkoomme

  • Asiakkaamme kertovat:

    "Tein ensimmäisen Movet-tilauksen, lähetteen ja näytteenoton, ja kaikki toimi melko sujuvasti. Posti kulki kerrankin nopeasti ja tulokset olivat valmiit jo seuraavana päivänä, mikä oli todella hieno juttu sekä näin hoitavan eläinlääkärin että potilaan omistajan kannalta. Kiitos kovasti!"