Arkisto

REKRY: kemisti

Haemme kasvavaan tiimiimme aktiivista ja kehittymishaluista
KEMISTIÄ

Olet koulutukseltasi kemisti tai sinulla on vastaava soveltuva koulutus ja työkokemusta. Pääset osallistumaan analyyttisen toiminnan kehittämiseen, uusien menetelmien käyttöönottoon ja laadunvalvontaan, analyysitoiminnan ylläpitoon sekä toimimaan asiantuntijatukena. Työkokemus ja osaaminen seuraavilta osa-alueilta katsotaan eduksi: kliininen kemia, analyyttinen kemia, spektrometria (UV/VIS, IR, ICP-MS) sekä ympäristöanalytiikka.

Työssä tarvitaan analyyttista luovuutta, intoa menetelmien kehitystyöhön, tarkkuutta sekä raportointi- ja yhteistyötaitoja. Tunnet standardien asettamia vaatimuksia ja menetelmien validointi- ja verifiointityö on sinulle tuttua. Odotamme sinulta organisointikykyä, tuloksellista toiminnan koordinointia, asiakaslähtöisyyttä, päätöksentekokykyä ja vahvoja vuorovaikutustaitoja (suullinen ja kirjallinen). Olet toiminnassasi tehokas, motivoitunut ja helposti lähestyttävä. Erinomainen Movet-henki on yksi menestyksemme kulmakiviä, joten edellytämme hyviä tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen A4 pituinen (ei saa ylittyä) esittely itsestäsi, palkkatoiveineen rekry-sivumme kautta 15.1. 2020 klo 14:00 mennessä. Työsuhteesi tulisi olemaan toistaiseksi voimassa oleva ja alkaisi 17.2.2020 (tai sopimuksen mukaan).

  • Suomalaista palvelua

  • Sieltä saat tuoreinta tietoa ja uusimmat kuulumisemme.

    Liity joukkoomme

  • Asiakkaamme kertovat:

    "Erinomaisesti hoidettu kokonaisuudessaan, arvosana 10+. Hyvää ja ajantasaista yhteydenpitoa. Ystävällistä ja ammattitaitoista neuvontaa puhelimitse koskien näytteenottoa. Kiitokset :)"