Arkisto

Hinnastomuutoksia

Eläinlääkäripäivät ja vuodenvaihde lähestyvät, joten päivitämme pikkuhiljaa yksittäisiä hintojamme, pakettien nimiä sekä tutkimuspakettien sisältöjä. Nimimuutoksilla pyrimme helpottamaan pakettien valintaa ja niiden järjestymistä sähköisellä lähetteellä. Lisäsimme myös uuden maksamarkkerin GLDH:n kaikkiin maksapaketteihin, mutta säilytimme pakettien hinnat ennallaan. Lisäksi myös koiran yleispaneelissa on nykyään glukoosin tilalla fruktosamiini. Näin glukoosin säilyvyys ei aiheuta ongelmia. Mikäli siis tarvitset myös glukoosi, ota se erillisenä tutkimuksena. Toinen valikoimaan lisätty tutkimus on CPSE -eturauhasspesifinen esteraasi koirille.

Suurimmat muutokset koskevat ripulipakettien sisältöjä, joihin muutokset astuvat voimaan 10.10.2016.

Seleenimääritykset teemme nykyään omassa laboratoriossa, joten sekä määritys sekä veri- että maitonäytteistä on hiukan edullisempi kuin ennen.

Muuttuneet hinnat ja uudet tutkimukset löydät Hinnastomuutokset -tiedostosta. Muuttunut tutkimusvalikoima kannattaa päivittää klinikkaohjelmistoihin säännöllisesti muutenkin. Laboratoriopalvelussa ajantasaiset hinnat näkyvät aina lähetettä tehdessä, ja tutkimukset veloitetaan kyseisten hintojen mukaisesti.

Päivitetty: 10.10.2016

 • Helppoutta elämääsi

  Rekisteröitymällä asiakkaaksemme pääset käyttämään palveluitamme helposti ja nopeasti sähköisesti, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
  Rekisteröityminen on täysin ilmaista.

  Rekisteröidy palveluumme

 • Elintärkeitä vastauksia

 • Vieraile T-paitakaupassa

  Sieltä löydät huippusuositut eläinpaitamme.

  Siirry kauppaan