Arkisto

Haetaan mikrobiologia

Movet etsii vahvaa osaajaa tiimiinsä

Nyt haemme joukkoomme mikrobiologia vastaamaan mikrobiologian osastomme toiminnasta ja kehitystyöstä.

Olet koulutukseltasi mikrobiologi tai omaat muun työhön soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen. Odotamme sinulta organisointikykyä ja tuloksellista toiminnan koordinointia. ISO-17025 standardin tunteminen ja mikrobiologisten menetelmien validointitaidot ovat tarpeelliset. (Eläin)lääketieteen kliininen osaaminen katsotaan eduksi. Työssä onnistuminen vaatii päätöksentekokykyä ja vahvoja vuorovaikutustaitoja (suullinen ja kirjallinen). Olet toiminnassasi tehokas, motivoitunut ja helposti lähestyttävä. Erinomainen Movet-henki on yksi menestyksemme kulmakiviä, joten edellytämme henkilöltä hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä positiivista asennetta. Asiakaslähtöinen ajattelu, heidän tarpeidensa kartoittaminen ja aito halu auttaa asiakkaitamme onnistumaan ovat toimintamme ydin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä osana monipuolista, ammattitaitoista organisaatiotamme. Pääset osaksi vahvaa kasvuyritystä, jossa panostetaan voimakkaasti uusien palveluiden, toimintamallien ja työkalujen kehittämiseen.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen A4 pituinen (ei saa ylittyä) esittely itsestäsi, palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen ann-marie.maatta@movet.fi 02.11.2018 klo 14:00 mennessä. Työsuhteesi tulisi olemaan toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 02.01.2019.