Palvelut

Tutkimusten laskutus

Ensisijainen laskutustapamme on sähköposti (näytteenlähettäjälle). Voimme toimittaa laskun myös verkkolaskuna tai postitse. Postitse toimitetusta laskusta veloitamme yksityisasiakkailta toimistokuluja 5 euroa. Vaadimme lähetteille laskun maksajan y-tunnuksen tai henkilöllisyystunnuksen yksilöintiä varten.

Eläinlääkäriasiakkaita laskutamme kerran kuukaudessa ja yksityisasiakkaita aina pian tulosten valmistumisen jälkeen. Voimme laskuttaa eläinlääkäreiden lähettämistä näytteistä siis myös suoraan eläinten omistajia. Tällöin laskun lähetys tapahtuu aina postitse ja tutkimuksista veloitetaan kuluttajahinnaston mukainen hinta.

Mikäli lasku osoitetaan suoraan eläimen omistajalle, tulee lähetteelle täyttää täydelliset osoitetiedot (nimi, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka) sekä asiakkaan y-tunnus tai henkilötunnus. Mikäli omistajan sähköpostiosoite on täytetty, lähetetään siihen edelleen tulokset automaattisesti.

HUOM! Mikäli et ole saanut tuloksia tai laskua sähköpostiisi tarkistathan roskapostikansiosi!

Laskutukseen liittyvät asiat:

laskut@movet.fi tai +358 50 333 3477

Henkilötietorekisteriselosteeseen tästä (PDF).

Näytteet, tutkimuspyynnöt ja tulokset liitetään potilaan tietoihin lähettäjän antamien tietojen perusteella. Movet Oy:n vastuu rajoittuu tutkimusten uudelleen analysointiin, joko samasta tai uudesta näytteestä. Mikäli uuden näytteen toimittaminen ei ole kohtuudella mahdollista, voidaan tutkimukset tapauskohtaisesti jättää veloittamatta. Missään tapauksessa Movet Oy:n vastuu ei ylitä pyydettyjen tutkimusten hintaa, eikä Movet Oy vastaa välillisistä vahingoista miltään osin.